Grafisk formgivare och tecknare för whiteboard – Storyboardfabriken

Jag är en flitigt anlitad tecknare och grafisk formgivare med lång erfarenhet inom branschen. Eftersom jag har en utbildning som reklamtecknare i grunden är jag kanske en smula kvickare än andra tecknare på att överföra idé till illustration!

Direkt tecknare för whiteboard

Att teckna direkt på whiteboard är ett roligt och smart sätt att förmedla ett budskap! När man ritar under kameran skapar man en känsla av lekfullhet och spontanitet som lätt smittar av sig till den som tittar.

Det ställer så klart lite extra krav på mig som illustratör – det gäller att man har övat innan så att man känner sig säker på linjerna. Men det är alltid lika roligt att se slutresultatet!

Mina uppdrag

Som whiteboardtecknare har jag haft uppdrag för bland annat Blendow, Trafikverket och BAT. Här på sidan kan du se några av mina filmer som använts i kampanjer för information och reklam av dem.

Det har också hänt att jag tecknat filmer för whiteboard som animerats i efterhand. Då tar arbetet lite längre tid att färdigställa men resultatet brukar vara mycket uppskattat.

Beroende på vad du ska använda filmen till anpassar jag arbetet efter dina önskemål. Som tecknare är jag duktig på att plocka upp och förädla idéer hos kunder som vill visualisera sitt budskap. Kanske är det därför som mina filmer blivit så uppskattade!

Kontakta mig

Som art director har jag belönats med ett antal fina priser genom åren och har gjort mängder av film för uppdragsgivare som Kanal 5, TV4 och några av de största reklambyråerna.

Jag hjälper dig att visualisera din idé oavsett om det gäller illustrationer för reklam, informationskampanjer eller kreativa presentationer. Kontakta mig via e-post eller ring – du hittar adress och telefonnummer här på sidan.

Välkommen till Storyboardfabriken!